Filters

Είδατε πρόσφατα

ΤΙ EΙΝΑΙ ΤΟ MOBI-SYSTEM;

Το MOBI-SYSTEΜ είναι ένα Διεθνώς πατενταρισμένο, πρωτότυπο σύστημα, που φέρνει την επανάσταση στα συστήματα απομακρυσμένης εργασίας από το εργαστήριο. Ενώ για τη χρήση εργαλείων αέρος μακριά από το εργαστήριο, μέχρι σήμερα απαιτείτο η ύπαρξη ενός βενζινοκίνητου κομπρεσσέρ το MOBI-SYSTEΜ παρέχει απίστευτη ευκολία, ευελιξία και εξοικονόμηση χρημάτων!

mobysystem1        mobysystem2

ΑΠΟ ΤΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ MOBI-SYSTEM ;

Το  MOBI-SYSTEΜ  αποτελείται από μία αλουμινένια φιάλη που γεμίζεται με διοξείδιο του άνθρακα (CO2), έναν πατενταρισμένο ρυθμιστη υψηλής πιέσεως, σωλήνα σπιράλ, αυτόματα ρακόρ σύνδεσης και γυαλιά προστασίας, όλα, σε ένα πρακτικό και εύκολο στη μεταφορά του, βαλιτσάκι.

Το CO2 αποτελεί ένα ασφαλές, μη τοξικό, μη αναφλέξιμο (χρησιμοποιείται και για την κατάσβεση πυρκαγιάς) και πολύ φθηνό αέριο που συμπιεζόμενο υγροποιείται. Έτσι, το περιεχόμενο της φιάλης περ.550g) επαρκεί για 600 χρήσεις ενός π.χ. καρφωτικού ή αεροψάλιδου, με κόστος …λιγότερο από 1 € !! 

Εκτός του ότι είναι ασφαλές για τη χρήση, το CO2, είναι ασφαλές και για τα εργαλεία, αφού δεν προκαλεί καμία επιπλέον φθορά στα διάφορα εξαρτήματα. Ο χρήστης, έχει τη δυνατότητα να προμηθευτεί περισσότερες ανταλλακτικές φιάλες, έτσι ώστε να έχει στη διάθεσή του πολλαπλάσιες των 600 χρήσεων. Ο ρυθμιστής φέρει ενσωματωμένο άγγιστρο, για να κρεμιέται το MOBI-SYSTEΜ στην ζώνη του χρήστη (είναι μόνο 1,5kg με γεμάτη φιάλη) και να τον ακολουθεί σε κάθε του μετακίνηση. Στην επισκευή, στην οροφή, επάνω σε σκάλα, στον αγρό, στον κήπο αλλά και σε οποιαδήποτε υπαίθρια κατασκευή, το MOBI-SYSTEΜ είναι ο πιστός μας συνεργάτης.

Το MOBI-SYSTEΜ μπορεί να εξυπηρετήσει ένα μεγάλο αριθμό εργαλείων: Καρφωτικά κάθε είδους, Αεροψάλιδα, Πριτσιναδόρους, Γρασσαδόρους, Συσφιγκτικά δακτυλίων, Αεροεργαλεία Μοντελισμού (Τρυπάνι, Τριβείο, Αερογράφο) κ.λπ. Έτσι, μπορεί να απευθυνθεί στον ιδιώτη αλλά και σε ένα πλήθος επαγγελματιών, όπως Ξυλουργοί, Σκεπάδες, Ταπετσέρηδες, Αλουμινάδες, Επισκευαστές, Τοποθετητές Περιφράξεων,Τοποθετητές-Συντηρητές Αναχωμάτων και Αντιπλημμυρικών έργων, αλλά και Αγρότες στον αγρό και στο θερμοκήπιο, Κηπουροί και πολλοί άλλοι.

mobysystem4
Συνδυάστε το MOBI-SYSTEΜ με τα Καρφωτικά και τα Κλαδευτικά Αεροψάλιδα - Κονταροψάλιδα της CRISCO και απολαύστε τη συνταγή της εξασφαλισμένης Επιτυχίας.

  Φιάλη CO2  , χωρητικότητας 550gr.
  Κατάλληλη για το MOBI-SYSTEM ως ανταλλακτικό ή ως συμπλήρωμα για την εξασφάλιση περισσοτέρων χρήσεων. Η κάθε πλήρωση, εξασφαλίζει περίπου 600 χρήσεις.

  Φιάλη CO2 , χωρητικότητας 750gr.
  Κατάλληλη για το MOBI-SYSTEM ως ανταλλακτικό ή ως συμπλήρωμα για την εξασφάλιση περισσοτέρων χρήσεων. Η κάθε πλήρωση, εξασφαλίζει περίπου 800 χρήσεις.

  Σύστημα πλήρωσης των φιαλών του MOBI-SYSTEM με CO2.

  Αποτελείται από:
  1x Μεταλλικό σωλήνα με δύο κρουνούς (πλήρωσης και αποσυμπίεσης)
  1x Εύκαμπτο ελαστικό σωλήνα υψηλής πίεσης
  1x Βαλβίδα σύνδεσης με τη φιάλη MOBI-SYSTEM

Μενού
Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σας στο site μας και για να διασφαλιστεί η αποτελεσματική λειτουργία της ιστοσελίδας μας. Επιλέγοντας «Αποδοχή» παρέχετε τη συγκατάθεσή σας για τη χρήση των cookies, σύμφωνα με την πολιτική μας. Περισσότερα