Η Εταιρεία

ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ

Η φιλοσοφία που διαχρονικά διέπει την εταιρεία μας στηρίζεται σε αρχές που για μας θεωρούνται αυτονόητες, αλλά και απαραβίαστες.
Τα προϊόντα που προσφέρουμε πρέπει να έχουν την καλύτερη ποιότητα εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα την καλύτερη για το επίπεδό τους τιμή.
Οι σχέσεις με τους πελάτες και τους προμηθευτές μας, δεν ορίζονται από τους αριθμούς.Είναι βαθιά ανθρώπινες και διέπονται από αμοιβαία ειλικρίνεια, τιμιότητα και συνέπεια.Τέλος, η εξυπηρέτηση των πελατών μας παρέχεται με ταχύτητα και γνώση, πριν, κατά την διάρκεια, αλλά και κυρίως μετά την πώληση.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ

Οι κεντρικές μας εγκαταστάσεις βρίσκονται στο Χαϊδάρι, σε ένα υπερσύχρονο σε θέματα λειτουργικότητας, οργάνωσης και παρουσίασης, χώρο, όπου οι πελάτες μας μπορούν να δουν από κοντά και να ενημερωθούν για όλη τη γκάμα των προϊόντων που διαθέτουμε. Το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας είναι σε θέση να δώσει την καλύτερη δυνατή λύση, σε κάθε εξειδικευμένη απαίτηση. Οι εξωτερικοί μας πωλητές, επισκεπτόμενοι τα καταστήματα των συνεργατών μας έχουν την γνώση και την δυνατότητα να ενημερώσουν, αλλά και να βοηθήσουν στην εξυπηρέτηση των ειδικών αναγκών των πελατών τους.
Η συνεχής εκπαίδευση των στελεχών μας εγγυάται την εξυπηρέτηση των υψηλότερων απαιτήσεων των συνεργατών μας και την αποφυγή λαθών, επιστροφών κλπ. που θα κόστιζαν χρόνο και χρήμα. Η μεγάλη και διαρκής παρακαταθήκη εμπορευμάτων και ανταλλακτικών προσφέρουν στους συνεργάτες μας τη σιγουριά ότι θα μπορούν πάντα να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες των πελατών τους.
Στο βιομηχανικό μας κομμάτι (παραγωγή καρφωτικών υλικών), ο πιο σύγχρονος και διαρκώς ανανεούμενος μηχανικός εξοπλισμός, σε συνδυασμό με τις καλύτερες Ευρωπαϊκές πρώτες ύλες έχουν σαν αποτέλεσμα προϊόντα με άριστη ποιότητα και αποδοχή, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και σε πολλές χώρες του εξωτερικού. Οι παραδόσεις των εμπορευμάτων για την μεν Αττική γίνονται με δικά μας μέσα, για δε την υπόλοιπη Hπειρωτική και Nησιωτική Ελλάδα μέσω κυρίως των πρακτορείων μεταφορών, εντός 24 ωρών, παρέχοντας έτσι ευελιξία και δυνατότητα μειωμένου στοκ για τους συνεργάτες μας. Η εμπορική μας πολιτική είναι απόλυτα διάφανης και γνωστή σε όλους μας τους συνεργάτες ακολουθώντας τη φιλοσοφία του σεβασμού, της ειλικρίνειας, της τιμιότητας και της συνέπειας λόγων και πράξεων.
Όλα τα παραπάνω έχουν ένα σκοπό, την εξασφάλιση ολικής ποιότητας για την πλήρη ικανοποίηση των συνεργατών μας.

ΣΤΟΧΟΙ

Συνεχής ανάπτυξη με ταυτόχρονη ποιοτική αναβάθμιση.
♦ Εξασφάλιση μεγάλης ποικιλίας ειδών, αλλά και εξειδικευμένων εργαλείων που διευκολύνουν την εργασία των πελατών μας.
♦ Εξασφάλιση της καλύτερης δυνατής ποιότητας στις καλύτερες δυνατές τιμές.
♦ Συνεχής εμπλουτισμός της γκάμας μας με πρωτότυπα εργαλεία.
♦ Άριστη τεχνογνωσία των ειδών μας, αλλά και των εφαρμογών τους, με στόχο τη διευκόλυνση των πελατών μας.
♦ Εξυπηρέτηση πριν αλλά και μετά την πώληση, με παροχή συμβουλών, οδηγιών αλλά και service σε ενδεχόμενο πρόβλημα.
♦ Συνεχείς έλεγχοι ποιότητας των παραγομένων αλλά και των εισαγομένων ειδών, με στόχο την απόλυτη και απρόσκοπτη ικανοποίηση του πελάτη.
♦ Εξασφάλιση συνεργασίας με τους πιο διακεκριμένους οίκους στο είδος τους, από όλο τον κόσμο, με στόχο την παροχή των καλύτερων υλικών και εργαλείων για τους πελάτες μας.

Η “Γνώση και ο Σεβασμός στην Ιστορία, δημιουργούν τις καλύτερες προϋποθέσεις για σωστή εξέλιξη στο Μέλλον.”

Η εταιρεία μας ιδρύθηκε το 1964 από τον Κωνσταντίνο Κρυσταλλίδη. Ο ίδιος προέρχεται από τον χώρο της επιπλοποιίας και τα πρώτα εργαλεία που εμπορεύθηκε ήταν δύο επαναστατικές για την εποχή, δικές του ευρεσιτεχνίες.
♦ Το 1966 ξεκίνησε η εισαγωγή και εμπορία φορητών ξυλουργικών μηχανημάτων.
♦Το 1970 ιδρύθηκε η εταιρεία "Δέσποινα Κ. Κρυσταλλίδη” με αντικείμενο την εισαγωγή και εμπορία υλικών επιπλοποιίας και ταπετσαρίας.
♦ Το 1979 ιδρύθηκε η “CRISCO K. Κρυσταλλίδης & Υιός Ο.Ε.” η οποία ειδικευόταν στην κατασκευή καρφωτικών συνδετήρων.
♦ Το 1994 γιορτάζουμε τα 30 χρόνια από την ίδρυση της πρώτης εταιρείας, στις νέες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας στο Χαϊδάρι, σε ένα μεγαλύτερο (2.000 m²), λειτουργικότερο και υπερσύγχρονο σε θέματα οργάνωσης, αποθήκευσης και παρουσίασης, χώρο.
♦ Το 1995, οι τρεις εταιρείες μας συγχωνεύονται σε μία, με τίτλο “ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΔΗΣ Α.Ε.Β.Ε.”.
♦ Το 2014 συμπληρώνουμε 50 χρόνια αδιάλειπτης, συνεπούς και αξιοπρεπούς παρουσίας στην αγορά. Η γκάμα των προϊόντων μας, παραγόμενων και εισαγόμενων, είναι πολύ μεγαλύτερη, εμπλουτιζόμενη συνεχώς με πρωτοπόρα και επαναστατικά εργαλεία για τη διευκόλυνση των τεχνιτών διαφόρων επαγγελμάτων. Ταυτόχρονα, το δίκτυο εμπόρων – συνεργατών μας καλύπτει όλη την Ελλάδα, αναπτυσσόμενο συνεχώς με νέα καταστήματα.

Και συνεχίζουμε, όντας ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΧΕΡΙ ΒΟΗΘΕΙΑΣ των συνεργατών μας.

 

Μενού
Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σας στο site μας και για να διασφαλιστεί η αποτελεσματική λειτουργία της ιστοσελίδας μας. Επιλέγοντας «Αποδοχή» παρέχετε τη συγκατάθεσή σας για τη χρήση των cookies, σύμφωνα με την πολιτική μας. Περισσότερα