60 ΧΡΟΝΙΑ Δημιουργικής Πορείας & Προσφοράς στον ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ

27/04/2024
60 ΧΡΟΝΙΑ Δημιουργικής Πορείας & Προσφοράς στον ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ

1964 – 2024 

60 ΧΡΟΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ & ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΣΤΟΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ

   Η εταιρεία μας ιδρύθηκε το 1964 από τον ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΔΗ. Ο ίδιος προέρχεται από τον κόσμο της επιπλοποιίας, που μέχρι τότε εργάζεται ως εργοδηγός και υπεύθυνος παραγωγής και εξέλιξης των μοντέλων μίας από τις μεγαλύτερες βιομηχανίες της εποχής εκείνης. 

Τα πρώτα εργαλεία που εμπορεύθηκε ήταν δύο επαναστατικές για την εποχή, δικές του ευρεσιτεχνίες. Ένα εργαλείο χειρός για την κατασκευή στρογγυλής καβίλιας από 6mm  έως 16mm και ένα εξάρτημα που τοποθετώντας το σ’ ένα κοινό δράπανο άνοιγε στα κουφώματα σχισμές για την τοποθέτηση των πορταδελών. Αυτό το εργαλείο κυκλοφορεί χωρίς καμία διαφοροποίηση μέχρι και σήμερα. Το επόμενο βήμα ήταν η εισαγωγή και εμπορία φορητών ξυλουργικών μηχανημάτων. Ο στόχος που ορίστηκε εξ αρχής, ήταν η εισαγωγή ποιοτικών μόνο, επαγγελματικών μηχανημάτων, με την καλύτερη δυνατή τιμή, με άψογη υποστήριξη στο Service, παρακαταθήκη ανταλλακτικών, αλλά και την όσο το δυνατόν ταχύτερη εξυπηρέτηση των πελατών. 

Το 1970 ιδρύθηκε η εταιρεία «ΔΕΣΠΟΙΝΑ Κ. ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΔΗ», με αντικείμενο την εισαγωγή και εμπορία υλικών επιπλοποιίας και ταπετσαρίας επεκτείνοντας έτσι τις δραστηριότητες μας. 

Το 1979 ιδρύθηκε η «CRISCO Κ. ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΔΗΣ ΚΑΙ ΥΙΟΣ Ο.Ε.», με αντικείμενο την κατασκευή καρφωτικών συνδετήρων. Η είσοδος μας στον βιομηχανικό τομέα επιβραβεύεται με την πλήρη αποδοχή των προϊόντων μας σε όλη την Ελλάδα και πολύ σύντομα και στο εξωτερικό, με εξαγωγές στην Ευρώπη, Μέση Ανατολή, Αφρική και Αυστραλία. Το δίκτυο πωλήσεων μας εξαπλώνεται σε όλα σχεδόν τα καταστήματα του κλάδου μας στην Ελλάδα και τα είδη που εισάγουμε, εμπορευόμαστε ή παράγουμε γίνονται ολοένα και περισσότερα. 

Το 1994 γιορτάζουμε τα 30 χρόνια από την ίδρυση της πρώτης εταιρείας, στις νέες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας στο Χαϊδάρι, σε ένα μεγαλύτερο, λειτουργικότερο και υπερσύγχρονο σε θέματα οργάνωσης, αποθήκευσης και παρουσίασης χώρο. 

Το 1995 οι τρεις εταιρείες μας συγχωνεύονται σε μία, με τίτλο «ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΔΗΣ Α.Ε.Β.Ε.», με σκοπό πάντα την διαρκή βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών στους πελάτες μας και την πλέον εύρυθμη λειτουργία της επιχείρησης μας. 

Το 2024, κλείνουμε 60 ΧΡΟΝΙΑ παρουσίας στην αγορά! 

Μέχρι και σήμερα η προσπάθεια και ο στόχος μας είναι να προσφέρουμε στον επαγγελματία μεγάλη ποικιλία, με πρωτότυπα και ποιοτικά εργαλεία και υλικά. Τα προϊόντα  που διαθέτουμε, παρέχουν ευκολία στην καθημερινότητα, λύσεις στα προβλήματα κατασκευής ή εφαρμογής και σιγουριά στο αποτέλεσμα

Οι εταιρείες που επιλέγουμε να αντιπροσωπεύουμε συγκαταλέγονται στις κορυφαίες της κατηγορίας τους και διακρίνονται για την εξειδίκευση, την εφευρετικότητα και τη σχέση ποιότητας και τιμής.

Με καταρτισμένο προσωπικό δίνουμε την καλύτερη λύση στο πρόβλημα του πελάτη μας, προτείνοντας τα σωστά εργαλεία και υλικά για την κάθε περίπτωση.  Έτσι χτίσαμε σχέσεις εμπιστοσύνης για την ποιότητα, τις τιμές και την εξυπηρέτηση  πριν, κατά και κυρίως μετά την πώληση.

Με ένα ευρύ δίκτυο συνεργατών, είμαστε δίπλα στον τεχνίτη για να παρέχουμε ότι χρειαστεί, όταν το χρειαστεί, σε όλη την Ελλάδα.

60 ΧΡΟΝΙΑ μαζί σας. Με συνέπεια στις αρχές μας, πάθος για αυτό που κάνουμε, γνώση του αντικειμένου μας και όραμα για το μέλλον, είμαστε ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΧΕΡΙ ΒΟΗΘΕΙΑΣ.

Μενού
Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σας στο site μας και για να διασφαλιστεί η αποτελεσματική λειτουργία της ιστοσελίδας μας. Επιλέγοντας «Αποδοχή» παρέχετε τη συγκατάθεσή σας για τη χρήση των cookies, σύμφωνα με την πολιτική μας. Περισσότερα